Pedicure Martha tel: 050 5035539

OverMijn naam is Martha Luinge sinds 2010 ben ik gediplomeerd pedicure.

Ik ben aangesloten bij provoet de landelijke organisatie voor voetverzorger/pedicure.
In sommige gevallen kunt u een deel van de behandeling vergoed krijgen via uw zorgverzekeraar.
Onze voeten hebben veel te verduren en zijn vaak als eerste vermoeid. de pedicure weet problemen als eelt, likdoorns ,kloven en ingegroeide nagels te behandelen of tegen te gaan. Een regelmatige pedicure behandeling is geen overbodige luxe en kan moeilijkheden helpen te voorkomen. Een pedicure behandeling is bovendien ook ontspannend en aangenaam.

Een basis behandeling bestaat uit:
- desinfecteren van uw voeten
- nagels op de juiste manier knippen
- nagels machinaal behandelen
- likdoorns verwijderen
- eelt verwijderen
- eelt machinaal verwijderen
- ingroeiende nagels behandelen
- nagelomgeving reinigen
- voeten incremen


Gemaakte afspraken kunnen telefonisch tot 24 uur van te voren worden afgezegd . bij afzeggen binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht


De Medische Pedicure in Peize voor professionele verzorging van uw voeten.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn de twee kernwaarden van medisch pedicure Martha Luinge.
Je kan bij de medisch pedicure onder andere terecht voor: het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen & frezen van de nagels en het oplossen van nagelproblemen. ’Probleemvoeten verzorgen zoals diabetische, reumatische, verwaarloosde, spastische en oudere voeten vallen onder mijn behandelingen’ aldus Marthe Luinge. Ze screent de risicovoeten en start de passende behandeling. Zo zijn alle technieken als nagelbeugels plaatsen, vilttechnieken, silicone teenstukjes maken en gel- & acrylnagels zetten aanwezig. Het geven van adviezen, het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoren tot haar taak.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 050 5035539
De praktijk van de medisch pedicure Martha Luinge bevindt zich op de Brinkweg 17 in Peize


Oncologisch voetzorg

Pedicure Martha heeft na een aanvullende opleiding de specialisatie oncologisch voetzorgverlener behaald. Een oncologisch voetzorg- verlener (OVV) verleent voetzorg aan kankerpatiënten. In de op- leiding tot OVV loopt een pedicure stages op de oncologieafdeling van een ziekenhuis, een inloophuis voor kankerpatiënten en een hospice.

Iemand die met chemotherapie of doelgerichte therapie tegen kanker behandeld wordt kan bijvoorbeeld bijwerkingen krijgen aan de nagels en huid van de voeten. Een OVV zet voetzorgtrajecten bij kankerpatiënten alleen in met toestemming van de behandelend arts of verpleegkundige. Marta Luinge is de eerste pedicure in Drenthe die deze specialisatie naast andere medische pedicure behandelingen aan kan bieden.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 050 5035539